Openingsuren
Maandag tot donderdag van 9 tot 18 uur
Vrijdag van 9 tot 17 uur

Tel 0032 14 39 49 07

Over Ons

Wie zijn we

CTP Connect is opgericht in de schoot van CT Paramedics. Deze organisatie levert sinds 2005 gespecialiseerde administratieve diensten aan zelfstandig thuisverpleegkundigen en andere organisaties uit de zorgsector.

CT Paramedics wil niet alleen de zorgverleners ondersteunen, maar ook hun cliënten. Met de oprichting van CTP Connect geven we mensen die door ziekte of ouderdom hulpbehoevend zijn de kans om zich met al hun thuiszorgvragen te richten tot één centraal aanspreekpunt. 

Omdat het binnen de gezondheidszorg steeds belangrijker wordt om de krachten te bundelen, willen we ook de zorgcentrales een aantal diensten aanbieden om hun werking te vereenvoudigen.

onze missie en visie

Investeren in samenwerking is nodig om in te spelen op de nieuwe zorgnoden. CTP Connect zorgt ervoor dat u extra diensten kan aanbieden aan uw cliënten zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Daarnaast bieden we een aantal diensten die uw werking makkelijker maken, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken. We werken hiervoor met drie opties, zodat u zelf kan bepalen welke samenwerking het best past bij uw noden.

Onze waarden

  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Gemotiveerd
  • Respectvol
  • Vakbekwaam

Wil u meer weten over wat we voor u kunnen doen?

CONTACTEER ONS